Rólunk

Cégünk 100 %-ban saját fejlesztésű rendszerei egyedi igényeket is képes kiszolgálni. Folyamatos fejlesztéseinkkel követjük az aktuális trendeket, törvényi követelményeket, ennek köszönhetően vagyunk mindig naprakészek és a nemzetközi elvárásoknak is megfelelünk. Ahogyan ügyfeleink vállalkozása fejlődik, úgy az igényei is változnak. Éppen ezért mi folyamatos tanácsadással állunk rendelkezésre és igény szerint át is alakítjuk a szolgáltatási konstrukciót, mert az a célunk, hogy az ügyfeleink tényleg csak olyanért fizessenek, amire valóban szükségük van!

Annak érdekében, hogy a GPS nyomkövető és jármű biztonsági rendszer beszerelése gördülékeny legyen, országos, szerelőpartneri hálózatot építettünk ki.

Az ALAP nyomkövető rendszer személygépkocsik, személy- és teherszállító járművek nyomkövetésével foglalkozik, valamint a jármű-lopásvédelem szakértője Magyarországon. Szolgáltatásaink magas szintű GPS nyomkövetésen alapulnak amelyek az okostelefonos applikációinknak köszönhetően bárki számára könnyen kezelhető, gyors szolgáltatás-elérést eredményeznek.