Üzembehelyezési segédletek

Célunk, hogy minél gyorsabban használatra készek legyenek a megvásárolt eszközeid. Ennek érdekében videót, pdf-et, vagy szerelőhálózati segítséget kínálunk.

Fix beszerelést igénylő GPS Jármű nyomkövetők

Az alábbi listában szereplő GPS jármű nyomkövető eszközök üzembe helyezéséhez autóvillamossági szerelő szükséges. Ha nincs saját szerelőd, keresd supportos kollégáinkat és az országos, garanciális szerelő hálózatunk a segítségedre lesz! Kollégáinkat az ingyenesen hívható +36 80 296 890 telefonszámon, vagy a support@holazauto.hu címen éred el.

Tekintsd meg az útmutatót az adott eszköz nevére kattintva!

Mobilizálható GPS jármű nyomkövetőink

A mobilizálható GPS jármű nyomkövető eszközökhöz nem szükséges autóvillamossági szakértelem. Könnyedén üzembe helyezhetők. Nézd meg az eszközökhöz tartozó pdf-et, vagy a videókat!

Tekintsd meg az útmutatót az adott eszköz nevére kattintva!

AT4 Saját akkumulátoros eszköz

Töltsd le itt: AT4 használati útmutató

Kompakt, cseppálló külső borítása lehetővé teszi a zordabb körülmények közötti használatra. A készüléket felteheted mágnesezhető felületre, vagy akár rakományba, bőröndbe. A készülék nagy akkumulátora miatt beállítástól függően részletes, sűrű adatküldéssel 1 hónap is lehet az üzemideje, míg egy csomag követésekor ritkább adatküldéssel akár 6-12 hónapig is használható egy töltéssel a GPS nyomkövető. A nagy méretű saját akkumulátor miatt a legnehezebb nyomkövető, 285 gramm, így egy táskában már megérezhető a súlya. Jármű aljára felhelyezése nem ajánlott, mivel nagy az önsúlya az eszköznek és egy kátyúnál leeshet.

FMB003 OBD csatlakozóra illeszthető eszköz

Töltsd le itt: FMB003 használati útmutató

Egyszerűen üzembehelyezhető, és mobilizálható GPS jármű nyomkövető. Csak be kell dugni az autó diagnosztikai csalatkozójába és működik a készülék. Könnyen cserélgethető a járművek között, fennakadás nélkül.

FMP100 Szivargyújtó aljzatba csatlakoztatható eszköz

Töltsd le itt: FMP100 használati útmutató

Ha a járművedben van olyan szivargyújtó aljzat, amiben állandó a feszültség, azaz nem áramtalanítja magát, akkor ideális számodra ez a GPS jármű nyomkövető eszköz. Ebben az esetben tartós GPS jelet kapsz. Az állandó adatok érdekében fontos, hogy olyan szivargyújtóba helyezd a GPS nyomkövető eszközt, ami védettebb helyen van és nem lökődik ki a szivargyújtóból. Az eszköz nagy előnye, hogy van rajta egy gomb amire több opcionális lehetőségünk van, hogy mit állítunk be. A leggyakrabban ki tudjuk váltani a kétállású hivatali/magán kapcsolót amivel bontani lehet az útvonalakat és azokat hivataliinak vagy magánnak tudjuk jelölni. Az aktuális állapot meghatározását a visszajelző ledek támogatják. A készülék fel van szerelve a egy USB csatlakozóval, így a telefon töltési lehetőséget sem veszítjük el a használattal.

FMT100 Akkumulátorra csatlakoztatható eszköz

Töltsd le itt: FMT100 használati útmutató

Az eszköz üzembe helyezése rendkívül egyszerű! Nem igényel autóvillamossági szerelést. Nézd meg a videót, vagy a feltöltött PDF-et! Az eszköz jól bírja a használatot és stabilan küldi az adatokat erős antennája miatt. Rögzítsd a nyomkövető eszközt a tapadó felülettel a jármű akkumulátorához olyan pozícióban, hogy a kábel ne feszüljön, amikor a csatlakozókat rögzíted a pólusokhoz. A felragasztást megelőzően tisztítsd meg a felületet a portól, és az olajos vagy zsíros szennyeződésektől. Csatlakoztasd az eszköz tápkábelét a jármű akkumulátorához a mellékelt képen, vagy videón bemutatott módon. Ügyelj hogy a pozitív és negatív pólusok az előírt módon csatlakozzanak!