Menetrögzítő kamera

GPS eszköz mellé, kiegészítésként vásárolható, ütőképes kombináció.
Nincs szükséged magyarázkodásra, mert TE tényekkel rendelkezel!
GPS eszköz mellé kiegészítésként vásárolható menetrögzítő kamera teljes szettjének ára 23.900 Ft + áfa
Ha GPS nyomkövető nélkül szeretnél vásárolni komplett menetrögzítő kamera szettet, azt 29.900 Ft + áfáért tudjuk biztosítani.

Igényes vásárlóknak

Igényes megoldások

Reális áron! 1296p 3D-s zajcsökkentéssel, 24 órás parkolóőr funkció, jó minőségű éjszakai képalkotás, Time-lapse felvétel, WiFi és alkalmazás-vezérlés

140°-os látószög

1.5-szer tisztább, mint a(z) 1080p. A 3 megapixeles kamera modullal felszerelt 70mai M300-as fedélzeti menetrögzítő kamera 2304x1296p felbontásban rögzít, éles képet nyújt életszerű részletekkel. A 140°-os látószög 3 forgalmi sávot is lefed, így több eseményt rögzíthetsz az út során.

24 órás parkolás felügyelet

Vigyázz az autódra akkor is, ha nem vagy ott. A beépített gyorsulás-érzékelő (G-szenzor) automatikusan érzékeli a hirtelen rázkódást vagy ütközést, majd a kamera elkezdi a felvételt, így minden lehetséges eseményt rögzíthetsz parkoláskor. Következő bekapcsoláskor értesítést kapsz az M300-tól, hogy ellenőrizd a felvételeket az 70mai alkalmazásban, ha esemény történik.

Alacsony fénynél is teljesít

A 3D zajcsökkentéssel és a WDR technológiával az M300 eltávolítja a nem kívánt pixeleket a képről és kiegyensúlyozza a fehéregyensúlyt, így éjszaka, kevés fénynél vagy akár alagútban is tiszta képet ad.

Telefonról is vezérelhető

A beépített WiFi-vel a 70mai M300 képes kapcsolódni az okostelefonodon futó 70mai alkalmazáshoz, így könnyen ellenőrizheted a felvételeket vagy az élőképet, készíthetsz állóképeket, stb.
Szabályozhatod a felvételek hosszát, bekapcsolhatod a parkolás-figyelést, vagy leötöltheted a videókat a telefonodra – minden a kezed ügyében.

Megoszthatod a felvételt

Oszd meg a felvételt a biztosítóddal rögtön azután, miután baleseted volt. Oszd meg a fotókat vagy videóidat a közösségi média platformokon, pl. Youtube, Facebook, Instagram, VK, stb. Mentsd el az emlékeidet bárhol is jársz és bármit is látsz utazásod során!

Time-Lapse felvétel

Folyamatos felvétel 1 képkocka / másodperc sebességgel pakolóőr módban. Minden 30 pecet egy videó fájlba tömörít a kamera, hogy spóroljon a memóriakártya kapacitásával, és lehetővé tegye a sokkal gyorsabb visszajátszást, így könnyen elkaphatod a figyelemre méltó eseményeket. Ezzel a funkcióval rögzítheted a dolgok változó folyamatát is, pl. a naplementét.

Hurok felvétel

Kis méret- végtelen tárhely. Amikor a memóriakártya megtelik, az új felvétel automatikusan felülírja a legrégebbi felvételt, hogy biztosítsa a megszakítás nélküli felvételkészítést.
A sürgősségi videók lezárva maradnak külön mappában, megelőzve ezzel a felülírás lehetőségét.

Beépített LED visszajelző

Az M300-as menetrögzítő kamera oldalán található LED visszajelző gyűrű informál a készülék állapotáról vezetés közben.
Zöld: felvétel folyamatban
Piros: hiba a felvétel folyamán
Kék: készenlét, nem fut a felvétel

23 900 Ft + Áfa

Válaszd kiegészítőként a GPS nyomkövető mellé!

Ha GPS nyomkövető nélkül szeretnél vásárolni komplett menetrögzítő kamera szettet, azt 29.900 Ft + áfáért tudjuk biztosítani.

Mit old meg?

Vitás esetek azonnali megoldása

Biztonság - tényeket rögzít

A beszerelt GPS nyomkövető eszközzel térképen megmutatjuk ki, hol és hogyan használja járművedet. Okos megoldás, ha járművedbe a nyomkövetőn túl menetrögzítő kamerát is szereltetsz. Mivel így baleseti, vagy vitás esetben sem kell felesleges kérdést feltenned és hosszas magyarázatokat hallgatnod. Egyszerűen nézd vissza, hogy mi történt a baleset előtti útszakaszon! A menetrögzítő kamera tényeket rögzít!

Kényelem - nyugalom

Egy menetrögzítő kamera akkor jó, ha felszerelés után el lehet felejteni. Senki sem tud/akar azzal foglalkozni, hogy minden nap elindítsa, ellenőrizze stb. A megbízhatóság fontos, hogy amikor baleset vagy bármilyen vitás eset történik a felvétel előkereshető legyen.
A kamera felszerelés és beállítás után maga teszi a dolgát Gyakorlatilag el lehet felejteni, hogy ott van. Nem kell elindítani, megállítani, hiszen érzékeli, ha az autó elindult vagy megállt.

Kiváló ár/érték arány

Több terméket is teszteltünk. Cégünk választása a Xiaomi 70mai tipusú készülékre esett, mivel ez egy ár/érték arányban jó megoldás. Igényes készülék, nagyon praktikus, megbízható funkciókkal, mindezt jó áron. Nekünk bevált, ezért is forgalmazzuk ezt a típust.

Válaszd kiegészítőként a GPS nyomkövető mellé!

Egyszerű csatlakozás

A csomag tartalma

Fix beszereléshez alkatrész

A menetrögzítő kamera része, a 70mai Hardwire Kit beszerelő szett mely:
– nem a szivargyújtóba csatlakozik, az megmarad más célra
– nem fog véletlenül kimozdítani a szivargyújtóból, biztosítja a folyamatos és zavartalan áramellátást a kamera számára
– nem kell a kábelt kerülgetni, mivel a beszerelés során a kábel elrejthető a burkolatok alatt.
A hardwire kit az autó akkumulátorához csatlakozik, és megszakítás nélkül képes tápárammal ellátni a fedélzeti kamerát a nap 24 órájában. Akkor is képes erre, ha az autó áll és a gyújtás le van véve. Ha az autó akkumulátorának a feszültsége 11.4V alá asik, vagy 22.8V fölé emelkedik, a szabályzó leold és megszakítja az áramellátást, így mindig elég energia marad az autó beindításához. A 70mai Hardwire Kit minden micro USB csatlakozású 70mai menetrögzítő fedélzeti kamerával kompatibilis.

Memóriakártya

A menetrögzítő kamera a felvételeket memóriakártyára rögzíti. Mi a csomag tartalmaként biztosítunk egy Kingston márkájú, 32 GB-os tárhelyű, Class 10-es gyorsaságú memóriakártyát, mely elegendő több órányi felvétel tárolására.

Használati útmutató

Letöltheted itt! Specifikáció: Szín: Dark Grey, Méret: 10 x 5.5 x 3.2 cm, Tömeg: 220 g., Kapcsolódás: WIFI, Támogatott platform: Android és iOS, Nyelv: EN/JP/RU/KR/SP/PT/PL/CT/TH, Akkumulátor: 240 mAh, Videó felbontás: 2304 x 1296, Látószög: 140°, Apertúra: f2.1

Válaszd kiegészítőként a GPS nyomkövető mellé!

Vélemények

Rólunk

100 % hazai fejlesztés, minőségi ügyfélkiszolgálás,
közös érdekek.

Minőség

Minőségi, európai eszközökre saját magunk fejlesztjük a nyomkövető rendszerünket, amely precíz, stabil járműkezelést biztosít. Szolgáltatásunkat ügyfeleink visszajelzései, igényei alapján folyamatosan frissítjük. Nem terhelünk bonyolult, felesleges funkciókkal, azt kínáljuk, ami tényleg fontos.

Tapasztalat

Több, mint 10 éves hazai és nemzetközi nyomkövetési tapasztalattal rendelkezünk. Stabil járműkezelési alapot kínálunk, átlátható, felhasználóbarát szolgáltatási felülettel. Könnyen kezelhető a webes felületünk és a hozzá tartozó telefonos applikáció is. A tudásbázisunk érték, használd ki és profitálj belőle!

Csapatmunka

Saját sikerünk záloga a TE elégedettséged. Elemi érdekünk az együttműködés. Folyamatos, személyes tanácsadással biztosítjuk, hogy szolgáltatásunk funkcióit a leghatékonyabban tudd kiaknázni. Rendszerünket a magánszemélyeken túl az 1 autós cégektől a nagyvállalati flottákig ügyfeleink megelégedéssel használják.

Válaszd kiegészítőként a GPS nyomkövető mellé!

Néhány referenciánk

GPS nyomkövető ajánlatunk

Tekintsd meg a járműkövetés funkcióit is!

Kérj ajánlatot!

Ajánlatkérés

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak!

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 888 -as, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@alapnyomkovetes.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.