Vélemények,
Rólunk mondták

Büszkék vagyunk ügyfeleink sikereire, amelyhez hozzájárulhattunk rendszerünk hatékonyságnövelő funkcióival és kollégáink tanácsadásával.

MCM Beton Kft.

Hák Attila, műszaki igazgató

A funkciók közül az E-útdíj talán a legfontosabb, mivel az bizonyos szakaszokon kötelező. De fontos még a nyomon követés, és a fogyasztást is tudom távolról figyelni.
Hasznos és kiemelném, hogy rengeteg telefonálgatást megspórolunk és jó az ár-érték arány.
Bárkinek ajánlanám, még akár személyautókba is, de szerintem főleg fuvarozók látják a legnagyobb hasznát.

Prudens House Kft.

Raffer Timi, ügyvezető

A felületet minden nap használjuk. Egyesével végignézzük az összes autó előző napi tevékenységét, kiszűrjük belőle a dolgozók magánautó használatát. Így üzemanyag költségeinket tudjuk csökkenteni. Ezen kívül látjuk, hogy melyik dolgozó nem áll ki időben a telephelyre, vagy melyik dolgozó túlórázott. Így ellenőrzési funkciót is betölt.
Másik előnye, hogy megbízónk által kiszabott kötbérnél ( pl. nem címhelyen kezelte küldeményt, vagy nem járt ott), visszaellenőrizhető az állításuk, és ha beigazolódik, hogy mégis jártunk ott, el tudjuk töröltetni a kötbért. Így megint költség csökkentő funkciója van az eszközöknek.
Tavalyi évben előfordult, hogy ellopták egyik gépjárművünket. Csak meg kellett nézni a felületen, hogy hol van az autó, így a rendőröknek pontos címet tudtunk közölni, akiknek segítségével, pár órán belül visszaszereztük azt (sértetlenül).
Összességében: költség csökkentő, ellenőrző szerepe miatt tetszik.
Ezeken kívül számos előnyeit sorolhatnám: jól jön egy autópálya, vagy parkolási pótdíj kiszabásának, vagy gyorshajtásnak a fellebbezéséhez stb.
Ajánlom mindenkinek, azoknak is, akik akár csak egy gépjármű tulajdonosai is.

Térburkolat Építő és Oktató Kft.

Barabásné Szilvia, ügyvezető

Cégeink több gépjárművel rendelkeznek. A felület segítségével a járműveket és a sofőröket könnyen lehet azonosítani, nyilvántartani. Bármilyen kérdést, problémát könnyen vissza lehet ellenőrizni, mint például egy gyorshajtást, vagy egy sajnálatos balesetet.
Kiemelném, hogy az ügyfélkapcsolat gyors, és rugalmas.
Mindenkinek ajánlom, aki gépkocsiparkkal rendelkezik.

Diamond Road Kft.

Dóry Zsolt, ügyvezető

Nyomon követhető, hogy éppen hol tart az autó és menetlevélként is jól használható. A kollégát abszolút le lehet ellenőrizni (sajnos van rá példa, hogy mást mondanak, és mást mond a nyomkövető rendszer). Gyorshajtást is nyomon lehet követni. Telefonon és laptopon is jól működik.
Amit kiemelnék, hogy biztonságban érzem az autót, hogy le tudom csekkolni.
Azoknak ajánlanám, akik sofőrt alkalmaznak, mert sajnos ellenőrizni kell őket (saját tapasztalat).

B.L.S. Kft.

Somogyi Zsolt, ügyvezető

A B.L.S. Service Kft közel egy évtizede használjuk az “Alapnyomkövetés” flottakövető rendszerét. 40 járművet real-time irányítani a járművek pozíciójának ismerete nélkül nehézkes lenne, ám ez a webes felület segítségével nagyságrendekkel gördülékenyebbé teszi a fuvarjaink szervezését. A Holazautó API-t is biztosított részünkre így már gyerekjáték volt az autók pillanatnyi pozíciójának megjelenítését a saját fuvarszervező rendszerünkbe integrálni. Manapság már egy személy- (vagy teher-) szállító vállalkozásnak szinte kötelező ez a technológia, hiszen a fentieken túl a járművek némi védelmet kapnak lopás ellen is, valamint a múltbéli pozíciók lekérdezése is szinte alapkövetelmény.”

Brand Sec Kft.

Bodoki István, ügyvezető

Cégünk tevékenységében kiemelten fontos, hogy adott helyszínre a lehető leghamarabb kiérkezzünk. A Holazutó eszközeinek és felületének segítségével nem csak azt tudjuk pontosan, hogy hol jár a gépjármű, hanem távolról is könnyedén tudjuk navigálni. Internetes felület lévén, bárhol és bármikor elérhetőek a helyadatok. Bárki számára hasznos lehet aki ellenőrizni szeretné gépjárműve mozgását, helyzetét, vagy az éppen aktuális helyadatok alapján segítené sofőrjét.